FAQ


Deze pagina bevat verschillende veelgestelde vragen inclusief de bijbehorende antwoorden. Wanneer je een vraag hebt voor IP Campus is het daarom goed mogelijk dat het antwoord al op deze pagina is terug te lezen.


Ik heb alleen ís avonds tijd om te trainen...
Geen probleem bij IP Campus Dordrecht kun je ook ís avonds een afspraak plannen.

Ik weet helemaal niets van computers...
Speciaal voor starters bieden wij een combitraining aan. De training start simpelweg met de computer aanzetten. Wij snappen als geen ander dat dit spannend en ingewikkeld is zonder enige ervaring, daarom zullen wij je goed begeleiden. Er is immers voor iedereen een eerste keer.

Ik heb specifieke vragen of moeite met een bepaald onderdeel van de training...
Spreek uw docent hierover aan, hij/zij kan u individueel begeleiden en ingaan op specifieke problemen die u tegenkomt. Dit is onderdeel van de training en kost u dus niets extra.

Hoe weet ik welke training ik moet kiezen, basis, gevorderden of expert?
Wanneer u niet zeker weet welke training het beste bij u past kunt u advies vragen aan een docent. Samen bespreken jullie welke kennis u al heeft. Op basis hiervan adviseert de docent welke training het beste bij u past. Naast advies van een docent kunt u uw kennis ook toetsen middels een, speciaal hiervoor ontwikkelde, competentiemeter. Ook hiervoor kunt u terecht bij een docent op de gekozen vestiging.

Wanneer en waar kan ik met mijn training starten?
Op elk gewenst moment, op de voor u meest gunstige plek kunt u starten met een training. Neem hiervoor contact op met de door u gekozen IP vestiging.

Ik ben ziek of verhinderd, en nu?
Stel uw docent op de hoogte van uw afwezigheid. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Op het moment dat het u uitkomt pakt u de training weer op.

Ik schrijf me in, en nu?
Een medewerker op de door uw gekozen vestiging neemt contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak brengt een medewerker u naar uw werkplek en zorgt dat u kunt starten. Aan de hand van een gesproken uitleg werkt u door je werkboek heen. U luistert naar de uitleg, maakt oefeningen en past het in de praktijk toe. Vraag uw docent om hulp als je iets niet lukt of als u andere vragen hebt. Het werkboek neemt u na afloop van de training mee naar huis, zodat je eventueel thuis nog extra kunt oefenen. Hebt u de training helemaal doorlopen en beheers u het programma? Test dit dan middels een proefexamen. Gaat dit goed? Dan kunt u examen doen en wanneer je slaagt ontvang je een mooi certificaat. Gefeliciteerd!