Incompany training


Iedereen leert anders; IP kan elke medewerker trainen zoals u dat wenst U weet dat personeel tevreden en gemotiveerd blijft wanneer u investeert in hun ontwikkeling. Zo kunnen ze meegroeien met uw bedrijf. Daarom zoekt u een opleidingsmethode die het beste past in uw bedrijfsvoering, die het beste aansluit op de wensen van uw mensen en die uw medewerkers niet teveel tijd kost. IP snapt dat en zorgt voor korte reistijden en voor een leermethode op maat:

IP biedt een leermethode op maat;
Kies voor een online training die uw medewerkers thuis of op kantoor volgen wanneer het hun uitkomt;
Kies voor een incompany training op uw eigen locaties als u ervaren begeleiding zoekt die uw medewerkers kunnen helpen met problemen uit de praktijk; Wij nemen de computers mee, u hoeft alleen voor een geschikte locatie te zorgen.
Kies voor een begeleide cursus op een van de 30 IP locaties als uw medewerkers het beste leren als ze even weg zijn van de werkvloer. Zo kunnen ze zich beter focussen, waardoor ze de modules sneller afronden;

Zoekt u een combinatie van deze drie mogelijkheden? IP biedt ook blended learning aan. Zo stellen we een opleidingstraject voor u samen, volledig op maat. Neem contact op met ons, om de mogelijkheden te bespreken.