Nieuws


18-08-2014 - Cursus Excel Expert
De expert training is gemaakt voor degene die het onderste uit de kan willen halen met Excel. Diverse geavanceerde opties van Excel worden hierin behandeld. Draaitabellen en alle mogelijke opties en functies die van toepassing zijn worden uitvoerig behandeld. Daarnaast een veelvoud aan fucnties om nog efficienter met Excel te kunnen werken.

Een kleine greep uit de inhoud:
Delen van werkmappen
Geavanceerde functies: o.a. DEEL, VIND.ALLES, UUR, ISLEEG
Wat-als-Analyse - scenario's en doelzoeken
Berekende velden en Groeperen in Draaitabellen
Opties voor formuleberekening, uitvoering en foutverwerking.

01-08-2014 - Presentatie maken met Prezi
Ben je op zoek naar een originele manier om een presentatie te maken? Prezi is dé nieuwe manier van presenteren. Met een kleine inspanning maak je een grote indruk op collega’s, familie of vrienden. Je ontwerpt een Prezi op maat met een zelf uitgestippelde route, eigen teksten, afbeeldingen en filmpjes. Geen losse dia’s maar een oneindig canvas waar je al je creativiteit op kwijt kunt. De hele presentatie vormt door dit grenzeloze doek één compleet beeld.

08-04-2014 - Ondersteuning op Windows XP gestopt
Op 8 april 2014 is de stekker uit Windows XP getrokken, een 12 jaar oud besturingssysteem. Microsoft, de maker van Windows, is vanaf die dag gestopt met het dichten van lekken in Windows XP. Hierdoor worden computers met Windows XP al snel onveilig.