Over IP Dordrecht


Al 100 jaar bieden wij diverse computercursussen aan in de vorm van praktijkgerichte opleidingen en trainingen. IP Computer Training centrum, afgeleid van het Instituut Pitman, is in 1914 in Apeldoorn opgericht en afkomstig van de uitvinder van Steno: Isaac Pitman. Het Instituut Pitman is wereldwijd een begrip op het gebied van Businessopleidingen, vooral omdat zij steeds voorop lopen met de nieuwste opleidingsmethoden.


De unieke kracht van IP Dordrecht


Sinds 1995 heeft IP Computer Training centrum zich toegespitst op ICT opleidingen. Unieke, individuele leermethodes, mogelijk op 30 vestigingen in heel Nederland, dat is wat IP Dordrecht biedt. Met 1-op-1 begeleiding voor iedere cursist. Met deze unieke kracht bieden wij iedereen de ruimte om werk, vrije tijd en leren eenvoudig te combineren. Onze klanten zijn zowel bedrijven, studenten als particulieren. Van beginners tot gevorderden.

U kunt als cursist op ieder moment bij ons starten:

  • ..met elke gewenste computercursus
  • ..op elk gewenst niveau
  • ..in eigen tempo
  • ..met professionele ondersteuning en extra persoonlijke begeleiding

IP Dordrecht maakt het voor iedereen mogelijk om een opleiding of training op maat te volgen. En u bent na de training ook echt in staat om met het gewenste programma te werken in de praktijk.